Бизнес класаИстории от света на мениджърите (2002)

Описание
Невероятен е животът на изрядно подстриганите господа със скъпи дипломатически куфарчета, облечени в тъмни костюми, бели ризи и вратовръзки на дискретно райе. Но той е и труден, и отговорен. Върху плещите им тежат съдбите на десетки хиляди подчинени, които всеки ден трябва да бъдат ръководени, насочвани и управлявани в името на общото благо, икономическия растеж и нормата на печалба. Но не само ефективните икономически решения определят успеха на топмениджъра. Не по-малко важен е изборът на офис мебелите, курсовете по готварство за съпругата, практическите семинари по екстремни спортове и луксозния ресторант, в който се празнува Нова година.
Ироничен е погледът на швейцарския писател Мартин Зутер към непознатите страни от всекидневието на висшите мениджъри и той предизвиква усмивките на милиони читатели по света, а вече и у нас.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^