Бизнес мисленето: Лидерство и вдъхновение (2006)

Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Мениджмънт, Право
Брой страници210

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Когато в началото на XX век един мъж решил да създаде магазин, в който клиентите сами да взимат желаната стока, всички му се присмели. Това означавало да се сложат цени върху всички (!) стоки, да се пуснат клиентите да се лутат като в някакъв склад!
Каква проста идея , но колко могъща!
Защото печелят не тези, които работят усърдно, а тези, които работят умно. Гъвкаво. Които имат визия за бъдещето. Които вдъхновяват екипа си.
Това е книга за лидерите новатори. За тези, които са генератори на идеи, и създават новата бизнес среда.

„Слоун осигурява ракетно гориво за бизнес мисленето.
Бил Пен, изпълнителен директор Sparx Group

„Единственият производствен актив на Microsoft е човешкото въображение.
Фред Мууди

„Хората могат да си купят и от някой друг продуктите, които компанията ви предлага. Има само един изход. Направете нещо, което светът не е виждал.
Шведските гуру на мениджмънта Ридерстрале и Нордстром

„Повечето компании са устроени за постоянно подобрение вместо за внезапни нововъведения. Те знаят как да се усъвършенстват, но не знаят как да станат различни.
Гари Хемъл

„Когато липсва лидер, обществото стои на едно място.
Хари Труман

Пол Слоун е основател на Destination Innovation. Бил е водещ търговски представител на IBM, управител на Ashton-Tate, международен вицепрезидент на MartSoft Inc и изпълнителен директор на Monactive. Сред клиентите за лекциите и семинарите му са Vodafone, GlaxoSmithKline, Rhilip Morris, IBM, Equant, BT, Prudential и L’Oreal. Автор е на 10 книги и много статии по темата.

„Ако възнамерявате да прочетете през годината само една книга за бизнеса, нека бъде тази.
Брайън Макбрайд, вицепрезидент на Dell Computer Corporation
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^