Бизнес среда на книгата (2007)

Бизнес среда на книгата (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Икономика, Икономика
Езикбългарски
Брой страници196

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

БИЗНЕС СРЕДА НА КНИГАТА е сборник с доклади от научния семинар по книгоиздаване, проведен на 23 ноември 2004 г. във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет "Св. Климент Охридски"

Съставители: Алберт Бенбасат, Веселина Вълканова, Петранка Филева

Научният семинар "Бизнес среда в книгоиздаването и книготъргобията" се проведе на 23 ноември 2004 г. във факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Целта му бе да се открие дискусия за практическите проблеми на книгоиздаването, в която да участват както университетски преподаватели и научни специалисти, така и утвърдени издатели, представители на неправителствени организации и браншови сдружения, държавни служители.
Сборникът е подготвен въз основа на докладите, изнесени от участниците в семинара. Това е и първото научно-практическо издание по специалността Книгоиздаване, съставено изцяло от български автори. Идеята ни е да се постави началото на дълготрайна поредица, свързана с проблемите на българския книгоиздателски бизнес.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^