Бизнесконтролинг (2008)

Бизнесконтролинг (2008)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници104

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Пазарната среда изисква целево-адаптивно управление, основано на пазарни конкурентни структури. Такава система, прилагана в развитите страни, е контролингът. В книгата са застъпени основните характеристики на контролинга и връзката му с управленския цикъл. Книгата работи по темите: пазарна среда и потребността от целево-адаптивното управление; контролинг в системата на управленския цикъл; система на контролинг; концептуален модел на контролинг във фирмите; бюджетиране и контролинг; контролинг и управлението по резултати; видове контролинг; организационно изграждане на контролинг-системата във фирмите.

Проф. д-р Камен Каменов работи в областта на социалното управление, контролинга - като система за управление на фирмите; проектирането на организационни структури за управление; поведението и сигурността на управлението; системите за подбор на персонал. Публикациите му са свързани с фирмената промяна, малкия бизнес, човека и промяната.
Доц. д-р Анатолий Асенов работи в областта на лидерството и ръководството; бизнессредата и бизнесриска; бизнесконтролинга. Публикациите му са свързани с човешкия фактор и екипната дейност в управлението, отношението човек - организация, устойчивото развитие.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^