Блудницата и серафимите (ISBN: 9789548890618)

Блудницата и серафимите (ISBN: 9789548890618)
Описание
Ключови думиБългарска литература, Роман

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата, която е пред вас, е неподправен, автентичен автобиографичен разказ за един живот, преминал в рая на любовното разочарование. Книгата е моят танц по гамата на похотта, своеобразна експедиция в оргазма, написана изцяло под диктата на нагона и в опиума на оралните ласки.

Интересува ли ви, шокира ли ви всичко това? В такъв случай този трактат по психология на разврата е именно за вас! Той е за хора без сексуални диети и е забранен за аскети и фигуранти, кротко примиряващи се с угарките на наслаждението.

Посвещавам "Блудницата и серафимите" на всички, които не ме разбираха и на палачите на моята душа. За своите скромни 20 години преживях много и преодолях доста трудности, препятствия, които отнеха немалка част от наивността и безгрижието ми... Не давам нравоучения - самата аз ги ненавиждам, няма теми-табу, няма морална любов - има само орална!

Единственото, на което искам да ви научи моята книга е, каквото и да правите, каквито и да сте (най-вече вие - поелите по този път), не забравяйте да носите със себе си винаги гордостта, достойнството и личните си принципи, така както не бихте оставили за нищо на света червилото и огледалцето си, или сакото и вратовръзката си! Обичайте себе си, аз ви обичам!

Благодаря искрено и от сърце на хората, дали ми стимула и безграничната си подкрепа за създаването на книгата!
Завинаги духовно разголена пред вас:
Деспина Клер
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^