Болят ме коленете. Какво да правя? (2015)

Болят ме коленете. Какво да правя? (2015)

от 10,80 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиАптека, Медицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници202

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Митове и заблуди, свързани с лечението на коленете
Нови подходи към лечението на артрит и артроза
Упражнения за лечение на болките в коленете

Страданията на човек, изгубил способността да свива без болка крака си в коляното, са неимоверни. Опитите на хирурзите да подменят връзките и самата става и да отстранят менискусите дават само временни резултати.

Специалните упражнения, разработени от доктор Бубновски, ще ви помогнат да се избавите от болката и да възстановите коляното си след травма или операция. Благодарение на уникалната му авторска методика пациентите на доктор Бубновски печелят златни медали на Олимпийските игри, на шампионатите на света и Европа, а хората, които нямат отношение към спорта, дори и прехвърлилите седемдесетте, забравят за патериците и спират да куцат.

Книгата ще бъде интересна за всички, които искат да спасят коленете си!

Методът ви, доктор Бубновски, подхожда
за всички стави без изключение.
Наскоро един артист пострада на снимки,
изкълчиха му коляното другари добри...
Маленко с право ви се довери
и днес пак като конче хвърчи!

(Влад Маленко, актьор от Московския театър на Таганка)

Сергей Михайлович Бубновски – доктор на медицинските науки, професор, автор на нов безоперационен метод за лечение на гръбнака и ставите, създател на ново направление в активната кинезитерапия, когато болния сам използва своите сили да се излекува. Това се получава благодарение на вътрешните резерви на организма и разбиране на състоянието на своето тяло. Уникалността на метода се потвърждава от десетте патента за изобретения в областта на медицината.

Доктор Бубновски има няколко медицински специалности е посветил целият си живот на алтернативната медицина. Дългата практика му е позволила да разработи правила, при изпълнението и благодарение на които може да останете здрави и бодри до дълбока старост. Разработения от него метод позволява на всеки човек, без значение на неговото състояние на организма, да се справи със симптомите без да се използват лекарства.

Сергей Бубновски изпозлва като основен метод на лечение „кинезитерапията - лечение което се състои от правилни движения с използване на специални лечебно- рехабилитационни тренажори. Той съставя програма на занятията, но главно действащо лице е самият пациент.

Метода на Бубновски спомага за лечение на заболявания не само на опорно-двигателната система, но и освобождаване от лекарствената зависимост при заболявания като: коронарна болест на сърцето, хипертония, астма, диабет, лечение на заболявания на тазовото дъно – простатит, аднексит и други.
Понастоящем доктор Бубновски се явява председател на регионалния обществен фонд за съдействие на функционалното възстановяване на здравето и физическата рехабилитация на хора – „Здраве, Екология, Спорт. Ръководи центъра по кинезитерапия в Москва, също така под негово лично ръководство са открити повече от 80 регионални центъра.

Всеки негов пациент, получава индивидуално разработена програма на лечение, изпълнението на която води до премахване на болката и възстановяване на пълноценната трудоспособност. Само подобен резултат може да се счита за истинско оздравяване! Вашето здраве е във вашите ръце!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^