Боси върху мидени черупки (ISBN: 9789549415513)

Боси върху мидени черупки (ISBN: 9789549415513)

Боси върху мидени черупки (ISBN: 9789549415513)

от 11,70 лв 3 оферти
Описание
Тази книга е писана, край морето. В нея има море от чувства, реалности и спомени, забъркани в невероятни на пръв поглед истории, които обаче май всички сме преживяли. Има и обич. Към всички герои - добри или лоши, почтени или непочтени, слаби или силни. Авторът не съди никого, просто се забавлява да постави различните гледни точки за едно и също събитие - мъжката и женската, понякога диаметрално противоположни и еднакво убедителни. Нали затова животът е цветен, пъстър и предизвикателен начин чисто Женски или чисто мъжки свят би бил много скучен.
Тази книга е като морето. На места убива като мидени черупки, вкусът е солен като море или сълзи, хуморът е като бриз над водата, подводните скали охлузват непредпазливите и оставят чертички в душата. Когато затворите последната страница, ще усетите мириса на слънце по кожата, следите по пясъка на мислите и ще ви се прииска да е лято...
Тази книга ще ви отведе там, където за слънцето и любовта няма сезони и възраст.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^