Босилковци. Летопис за едно китно село (2010)

Босилковци. Летопис за едно китно село (2010)

Босилковци. Летопис за едно китно село (2010)

от 9,95 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБиографии, История
Езикбългарски
Брой страници464

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Родовата памет. Тя е, която ни връща винаги към нашите корени. Тя връща и нашите деца, и нашите внуци, и правнуците. Стойностният човек никога не бяга от своята родова памет, а цени всичко добро, което носят корените му.
Това е моят летопис за Чатма - Босилковци. Имам самочувствието, че съм от хората, които имат право и са в състояние да го напишат. Летописът може да изглежда по много различни начини. Той може да има много по-дълбока научноизследователск а и краеведческа основа, може да включва много повече проучвания и изследвания, в сравнение с тези, които аз успях да направя. Но нека да дам правото и пътя на следващите поколения - да продължат. Аз написах моята книга за моя роден край. От годините и столетията, далеч преди да се родя, през времето на детството ми, през времето, когато станах учителка - другарката, а после госпожа Мълчанкова - в целия ми трудов път, до тихите години на отдих, в които осмислям моето и нашето минало, настояще, бъдеще...
От автора
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^