Брилянтният мениджър (2006)

Брилянтният мениджър (2006)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Маркетинг, Медицина, Мениджмънт
Езикбългарски
Брой страници136

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Вие сте мениджър. Знаете, че на теория звучи елементарно, на на практика съвсем не е така. Знаете също така, че искате да сте не просто на средно ниво във вашата работа. Искате да сте брилянтни.
И така, какво знаят, правят и казват брилянтните мениджъри, което ги прави изключителни?

Добрата новина е, че брилянтните мениджъри използват сходен набор от ключови техники. Техники за справяне с хора и ситуации по правилния начин. Винаги. Тази книга ще ви покаже кои са тези техники и как да ги използвате, за да подобрите работата си до следващото ниво.

"Брилянтният мениджър" е книгата, която излага основополагащите принципи на големите мениджъри в лесна и четивна форма. Тя ви напомня кои неща са важни и кои не са задължителни, кога да се включите и кога да се отдръпнете.

"Брилянтният мениджър" е за вас - реалните мениджъри в реалния свят, хората, разпънати между персонала, клиентите, шефовете и останалите. Лидерите, за които не винаги е лесно да знаете кое е правилното нещо във всяка ситуация; независимо дали това е справянето с член на екипа, който не работи добре, овладяването на офисните сплетни и политика, задаването на реалистични цели и гарантирането на тяхното постигане, или пък мотивирането на екипа за една обща кауза.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^