Бум! Ох! ! ! И в торбата (ISBN: 9789547710856)

Бум! Ох! ! ! И в торбата (ISBN: 9789547710856)
Описание
Ключови думиРоман, Романтика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

От авторите на романтичната комедия Стръв? Клъв! И в тигана...

Историята продължава с нови герои, неочаквани събития и поредната голяма порция английски хумор!

Има много риба в морето – това е истината...

Но винаги ли истината има значение?

В тази романтична комедия Мат, Ейч, Сюзи и Стрингър разказват историите си със собствени гласове, надмогвайки глъчката на големия град. Всеки от тях си има собствен опит по отношение на бурните купони, безпаметното пиянство и безразборния секс... Но този път са обединени от едно необичайно събитие – техните приятели Джак и Ейми са решили да изоставят прелестите на свободния живот и да преминат в Лоното на семейните.

И тогава в душите на всички се възпламенява вечният въпрос : Свобода или обвързване?

"Бум! Ох!!! И в торбата... " е забавна плетеница от гледни точки, духовни търсения и плътски намирания, както и всички други важни събития, които предхождат една сватба. Добре познатите на българската публика герои - Джак и Ейми са убедени, че са създадени един за друг и са твърдо решени да сключат брак. Как се отразява обаче всичко това на техните приятели? Подготовката за голямото "Да", ергенското парти, момичешката вечер и самата брачна церемония са само фон на всички други събития, които се случват в тази книга.

"Бум! Ох!!! И в торбата... " е комедия на съвпаденията, на големите решения ... и на самия живот!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^