Business Advantage Intermediate Audio CDs (0000)

Business Advantage Intermediate Audio CDs (0000)
Описание
Business AdvantageINTERMEDIATE TO ADVANCED
- учебна система по бизнес английски- 75 учебни часа на ниво, могат да се разширят до 100 часа
Учебната система е разработена за паралелки и групи с бизнес насоченост. В основата на иновативната система е залегнал фокусът върху бизнеса като съвместяване на теория, практика и отработени умения, благодарение на които учащите да овладеят не само езика, но и способността да работят успешно в бизнес средата.
Лексикалният подход на системата към овладяване на езика е изграден посредством проучване на Cambridge and Notthingham Spoken Business English Corpus. Това е уникална колекция от говорим английски, извлечен от бизнес и работен контекст и гарантиращ, че езикът, овладян посредством системата, ще помогне на учащите да общуват по-ефективно в днешната световна бизнес среда.
Учебникът е в комплект с безплатно DVD, на което са записани бизнес интервюта с представители на различни компании. Рубриките Business skills съдържат автентични изрази от реални бизнес срещи и помагат на учащите да подобрят уменията си в области като презентиране, преговори, срещи и установяване на бизнес контакти.
С Personal Study Book учащите могат да затвърждават наученото извън класната стая и да упражняват езика.
Ръководството за преподавателя осигурява насоки за работа и идеи, а Classware DVD-ROM превръща класната стая в интерактивна.

//www. cambridge. org/bg/cambridgeenglish/catalog/business -professional-and-vocational/business-ad vantage/resources
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^