България - илюстрована история (ISBN: 9789545000904)

България - илюстрована история (ISBN: 9789545000904)
Описание
В книгата са изложени нови сензационни факти, резултат от изследванията на автора. Хилядолетната българска история е представена с 380 цветни фотоса към текста. Уникални археологически находки, старинни карти, български съкровища, забележителности и културни ценности от древността до наши дни - всичко това в новата книга "България - илюстрована история". Всички ние трябва да се гордеем, че сме българи и тази книга доказва това по един великолепен начин.
Новите исторически открития, които автора ни поднася, придружени от богат илюстративен фотоматериал, правят книгата ценен източник на информация за историци, за ученици, студенти и преподаватели по история на България.
Книгата е издадена и на английски и френски езици. Луксозното й изпълнение и впечатляващо съдържание представят достойно България пред чуждестранните гости на страната, а също така е най-подходящия сувенир при пътувания на българи в чужбина.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^