Cambridge Advanced Learner's Dictionary / Fourth Edition (2013)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Езици, Езици, Речници, Учебник
ЕзикАнглийски, български
Брой страници1820
Тегло1744

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Напълно новото четвърто издание на Cambridge Advanced Learner's Dictionary е по-удобно за работа от всякога. С над 140 000 думи и изрази и над 90 000 примерни изречения с тълкувания на достъпен английски език и обяснения на всяко едно отделно изречение.

Новото издание включва стотици нови думи и актуални разговорни изрази. Каретата „Word partner показват актуалните изрази, в които могат да се използват думите.

Лесен за използване в комплект със CD-ROM, което съдържа богата информация и многобройни упражнения, речникът е универсален справочник за учащи, преподаватели, преводачи и професионалисти и незаменимо помагало при подготовка за изпити.

Най-големите плюсове на новото издание са:

Рубриките Extra help включват илюстрации и снимки, географски карти и оригиналната рубрика Talk с фокус върху диалога и езика, който хората наистина използват в ежедневието си.

Обясненията на често допускани грешки от учащи и явили се на изпитите на Cambridge помагат за по-добро овладяване на тези езикови трудности и избягване на подобни грешки.

Речникът дава алтернативни варианти на прекалено често използваните от учащите думи и изрази и по този начин по-бързо обогатява речника им.

Компактдискът с нов дизайн сега е дори още по-лесен за работа. Съдържа всички думи, включени в речника, и позволява удобно и бързо намиране на търсената дума като предоставя допълнителна информация за нейните форми и употреба, синонимите и близките по значение думи. Възможността за прослушване на оригинално американско и британско произношение, запис и самоконтрол помага за усвояване на правилното произношение.

Най-големите плюсове на CD-ROM са:

интерактивни упражнения за изпитите на Cambridge и оригинални тестове за IELTS, FCE, CAE, CPE и BEC.

алтернативни варианти на често използваните думи и многобройни примерни изречения.

UNIQUE! Cambridge SMART thesaurus – с едно кликване върху бутона речникът се превръща в тематичен речник.

QUICKfind е мини pop-up версия на речника с основни обяснения, която можете да използвате, докато сърфирате в Интернет или четете от екрана.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^