Cambridge English Prepare! Level 1 Student's Book (0000)

Описание
за ученици в 5-7 клас подготвя за сертификатните изпити на Кеймбридж 60-80 учебни часа на ниво, които могат да се разширят до 110-160
Новата учебна система на Кеймбридж е разработена специално за подготовка за сертификатните изпити на Кеймбридж за ученици Cambridge English for Schools. Системата включва 7 части и се фокусира върху сертификатните изпити Key, Preliminary и First, като на всеки изпит са посветени 2 части от системата.
Първата част осигурява уводен курс на ниво А1.
Prepare! е единствената учебна система, разработена и одобрена от изпитния център Cambridge English Language Assessment. Уникалният лексико-граматичен подход, заложен в системата, е обусловен от най-съвременни проучвания в областта на езика, като за ресурс са използвани English Vocabulary Profile и The Cambridge Learner Corpus. Системата е подходяща за училища и езикови школи.
Учебната система съвместява всички компоненти и технологии, необходими за отлични резултати при подготовката на учениците. Мотивиращи теми, съобразени с възрастта на учениците, стимулират интереса и провокират дискусии. Забавните видеоинтервюта внасят говоримия английски език в класната стая. Специални раздели са посветени на развиването на писмените умения и произношението. Разделите, посветени на междупредметните връзки, разширяват мирогледа на учениците и поставят на фокус глобални въпроси.
Ръководството за учителя включва DVD и допълнителни материали за учителите онлайн.
Мултимедийният DVD-ROM Presentation Plus осигурява цялото съдържание на учебната система, видео и аудиозаписите, допълнителни инструменти, линкове към онлайн материали и възможност за учителя да запамети създадените от него уроци на всеки компютър.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^