Cascading Style Sheets: Пълното ръководство (ISBN: 9789549116519)

Описание
Ключови думиИнформатика, Интернет, Програмиране
Брой страници454

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Спецификацията Cascading Style Sheets (CSS – Листове с каскадни стилове) представлява уникално развитие в историята на World Wide Web. CSS притежава уникалната възможност за предлагане на богато оформени и структурирани документи. CSS има две нива - те са известни като CSS1 и CSS2.
Ако вие сте уеб дизайнер или автор и се интересувате от изисканото оформление на страниците, подобрена достъпност към тях и спестяването на време и усилия, то тази книга е точно за вас. Не забравяйте, че Cascading Style Sheets е спецификация, която става задължителна за всички, които искат да бъдат разбрани в пространството на Мрежата.
Тази книга е първата, разглеждаща CSS по начин, който едновременно обяснява и описва поддръжката на браузърите. Тя предлага на уеб авторите и създателите на скриптове изчерпателен пътеводител за ефективната употреба на CSS.
За да сте сигурни, че това което вие създавате ще се вижда и от този за когото е предназначено, е необходимо да спазвате спецификацията. Ако сте начинаещ тази книга е за вас. Така ще пропуснете грешките, направени досега!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^