Частното образование и обучение: Справочен каталог (2005)

Частното образование и обучение: Справочен каталог (2005)

Частното образование и обучение: Справочен каталог (2005)

от 4,80 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕнциклопедия
Езикбългарски
Брой страници128

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Първото издание на справочния каталог "Частното, образование и обучение", цели да Ви предостави пълна, акуратна и актуална информация за възможностите и съответно за предлаганите услуги от частното образование и обучение в България. Каталогът се стреми да задоволи потребителските нужди от проверена информация за всички форми на обучаващи фирми и организации:
- Частни детски градини, клубове и центрове за деца;
- Частни начални и основни училища;
- Езикови и професионални гимназии;
- Колежи и висши учебни заведения;
- Центрове за специализирано обучение и професионална квалификация.

Деградацията в качеството на обучението, липсата на дисциплина, осигуряваща нормален учебен процес, недостатъчното финансиране, както и неефективното харчене са основни проблеми пред българското държавно образование. Все повече и повече родители, загрижени за бъдещето на децата си, предпочитат пряката алтернатива - частните учебни заведения и центрове. Те са и единствена възможност за тези, които търсят развитие на личните си умения и качества с цел по-ефективна реализация. Факт е, че през последните няколко години имиджът на частното образование и обучение в България еволюира от буржоазен снобизъм към подходяща инвестиция в бъдещето и добруването на семейството и индивида.
Надяваме се че настоящия справочен каталог, който ще се обогатява и актуализира ежегодно, ще допринесе за Вашия правилен избор из между множеството алтернативи и за Вашето вярното решение на задача от съдбоносен характер.
Красимир Колев
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^