Честотата на вибрациите (ISBN: 9789547713086)

Честотата на вибрациите (ISBN: 9789547713086)

от 11,90 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЕзотерия, Психология, Самоучител
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Енергийната промяна на духовното и материалното в Ерата на Интуицията

Сближаването на мистицизма и новата физика ни отведе до дверите на нашата човешка същност. Отвъд тях се простира нещо, което буквално не може да се опише с думи.
Майкъл Талбот

Откритията на 21. век за връзката тяло-ум-дух и взаимовръзката с космоса промениха възгледите и ни помогнаха да осъзнаем вродената интелигентност на Земята. Човечеството еволюира в разбиранията си и днес осъзнава енергийната връзка, дори симбиоза с майката Земя и необходимостта да живеем в хармония с невидимите енергийни закони, които управляват живота.

Все по-осезаемо усещаме енергията вътре в нас и извън нас, нейните качества, както и законите, по които тя функционира – честота, вибрация, резонанс, вълни, колебания, цикли, октави и спектри. Откриваме, че тези понятия ни помагат да разберем и усвоим най-новите техники, с които да постигаме най-доброто за нас тук и сега. С тези техники ще можем да повишаваме енергийната честота на нашето тяло и ум, защото ако енергийната вибрация е висока, бърза и чиста, животът се разгръща с лекота и в синхрон със съдбата ни. Ниската, бавна и недотам хармонична честота поражда живот, изпълнен с препятствия и разочарования.

Хората с развита чувствителност към невидимите светове отдавна усещат интуитивно, че фините честоти на нашите тела и на Земята непрестанно се ускоряват. Отначало това ни изнервя, причинява ни необясним дискомфорт. После външният свят също се ускорява, става забързан и дори хаотичен. В крайна сметка ние се приспособяваме към новото по-високо ниво на енергия и нашето съзнание израства в същата степен.

Сега тази промяна протича съвсем явно за голяма част от обществото, докато ние се мъчим да функционираме, когато всичко нараства и се увеличава: обемът на данните, които трябва да обработим, часовете будуване, за да свършим работата си, приливната вълна негативизъм, която приемаме за нормална. Днес не е лесно човек да запази вътрешното си равновесие! Излизаме от Информационната ера и навлизаме в Епохата на Интуицията, която ще бъде белязана от трансформация в начина, по който възприемаме действителността. Където нищо не е нито толкова кратко, нито прекалено дълго при възприемане на реалността.

Въпросите сега са: как да научим правилата на този променящ се и разширяващ се от вибрации свят и как да развием нашите енергия и съзнание, за да функционираме в него? Как да затвърдим и балансираме новите възприятия, идентичност и поведение, докато старият начин на живот се мята в предсмъртна агония?

В книгата „Честотата на вибрациите (ИК „Кръгозор) Пени Пиърс, автор на „Пътят на интуицията и „Силата на момента, с ум и такт преплита велики учения, лични преживявания, впечатления от своята работа като психолог и умели методи за повишаване на изконната честота и издигане не само на нашия индивидуален живот, но и на живота в целия космос.

Тя ни показва как:

ü Да усетим личната си вибрация и да почувстваме собствената си изконна честота

ü Да се освобождаваме от негативни вибрации

üДа подреждаме личното си енергийно поле

ü Да превърнем непродуктивните емоционални навици в продуктивни

ü Да материализираме енергията на желанието

ü Да разберем защо понякога материализацията не се случва

Пени Пиърс ни дава най-важните инструменти за повишаване честотата на вибрациите ни и за създаване и изживяване на идеалния за нас живот!

Всички ние сме под въздействието на най-различни положителни и отрицателни енергии, независимо дали го осъзнаваме. С мъдростта в тази книга ще се научите как да повишавате вибрационното си ниво, т. е. своята честота, а това има благотворно въздействие върху вас и човечеството. Масару Емото, автор на „Тайните послания на водата

Мнения за книгата:

„Способността да се видим като енергийни същества е най-важният пробив на нашето време. В „Честотата на вибрациите Пени Пиърс изяснява много енергийни закони, за които доскоро изобщо не подозирахме, но сега можем да приложим целенасочено, за да се погрижим за нашето здраве и да подобрим живота си. На мен тази книга ми донесе радост и ведрост.
Ричард Бартлет, автор на „Енергийната матрица

„Пени Пиърс е написала невероятно полезна книга, която ни помага да открием вибрацията на истинската си същност и да използваме своята чувствителност, за да облагородим всички страни на живота си.
Каръл Адриън, д. ф. н. , автор на The Purpose of Your Life

„Честотата на вибрациите ни разкрива простата истина под привидния хаос. С подробни примери как да влезем в контакт с мисията на душата, как да постъпваме и как да се свързваме с другите, Пени Пиърс ни показва, че е възможно да се живее в хармония с великолепието на истинската ни човешка същност. Това е дар, който отключва процеса на трансформация във всеки човек.
Доктор Джоан К. Кинг, невролог, почетен професор в Медицинския университет в Тъфс и автор на Cellular Wisdom

„Тази книга издига Тайната на още по-високо ниво. В нейната основа лежи една кардинална истина. Лявото полукълбо ще я оспорва ожесточено, но ако се вслушате в думите на Пени Пиърс и надавате ухо към вътрешния си резонанс, ще се сдобиете с нещо безкрайно ценно и смислено.
Дон Джоузеф Гоуей, автор на Mystic Cool

„Честотата на вибрациите прелива от дълбока мъдрост и ще бъде от полза за всеки, който иска да повиши своята вибрация, да постигне единение между вътрешния и външния свят и да получи емоционално просветление.
Д-р Маргарет Пол, автор на Inner Bonding

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^