Числата до 10 - 5-6 год (ISBN: 9789542706953)

Числата до 10 - 5-6 год (ISBN: 9789542706953)
Описание
Ключови думиДетски
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата „Числата до 10 от поредицата „Вече знам има за цел да запознае детето ви с числата от 0 до 10 и по забавен начин да му представи математиката като част от света наоколо. Лепенките, игрите, картите и различните упражнения ще помогнат на детето ви да овладява и преговаря важните особености на числата. Занимателните задачи и историята с героите от клуба на Мики Маус ще му помогнат уверено да разпознава, пише и представя числата от 0 до 10.

Децата се срещат с числата в много ранна възраст и успяват да боравят с тях в „малкото си ежедневие. Важно е обаче знанията им да бъдат подредени и те да осъзнаят какво се крие зад всяко число. Децата трябва да умеят да броят, да разпознават, да представят и подреждат числата. Щом станат уверени в работата с числа по различни начини – с предмети, картинки, думи и цифри, те могат лесно да се научат да ги сравняват, да преценяват количества, да събират и изваждат.

Всички изброени по-горе математически действия също са застъпени в поредицата „Вече знам. Ще се срещнете с тях под заглавията „Мерките, „Събиране, „Събиране и изваждане и „Числата до 999. Насърчавайте детето си да изпълнява упражненията и занимателните задачи. Тези основни математически умения, които ще придобие с книгите на Дисни, са много важна част от развитието на детските представи за света.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^