Човекът и природата за 4. клас (ISBN: 9789540122328)

Човекът и природата за 4. клас (ISBN: 9789540122328)
Описание
Одобрен със заповед РД 09-1714/24.11. 2011г.
В учебника в съответствие с учебната програма са включени знания за тела и вещества, движение и енергия, небесни тела, Земята – планета от Слънчевата система, полезни изкопаеми и почва, основни жизнени процеси, разнообразие на живите организми и връзката им с околната среда, приспособяването на организмите за живот към разнообразните условия на средата, за човека и неговото здраве. Информацията е поднесена целенасочено към опознаване и опазване на природата и осъзнаване на 
мястото и значението на човека в нея. Авторският екип включва: ст. н. с. д-р Лиляна Найденова, специалист по методика на природознанието, автор на учебници за началното и средното училище и методически ръководства; доц. д-р Пенка Бозарова, преподавател по физика в ЮЗУ„Н. Рилски, Благоевград, автор на учебници; Мария Тодорова, начален учител с клас квалификация, автор на учебници за началното училище.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^