Човешкият капитал - методология, измерения, практики (ISBN: 9789545358531)

Човешкият капитал - методология, измерения, практики (ISBN: 9789545358531)

от 23,40 лв 3 оферти
Описание
Научно-практическата конференция "Човешкият капитал - методология, измерения и практики" анализира съвременните тенденции в развитието на теоретико-приложните концепции за човешкия капитал в организациите и обществото. Предлагат се подходи за конструиране и функциониране на интегрирана методология, като се извежда макрорамката от тенденции, но и се поставят въпроси за дискусии по факторите, инструментите, значимите индекси и релации.

Проследяват се интерпретации за възможни визии в бъдещето, отразяващи както нововъзникващи бариери пред тяхната реализация, така и в разбирането на динамиката в структурата нан човешкия капитал, свързано със същността на индекса на човешкото развитие - като се търсят статистически зависимости между стойностите на индекса за човешкото развитие и човешкия капитал.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^