Човешкото тяло (ISBN: 9789546253989)

Човешкото тяло (ISBN: 9789546253989)
Описание
Ключови думиДетски, Енциклопедия
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази богата на информация и красиво илюстрирана енциклопедия е подробно въведение в устройството на човешкото тяло и неговата дейност.
Енциклопедията е илюстрирана с интересни фотоснимки, със снимки от скенер и рентген, с микроскопски изображения, с подробни схеми на системите на човешкото тяло Текстът е кратък и ясен, обясненията са изчерпателни и достъпни От описаните експерименти децата ще научат да измерват пулс, да отчитат бързината на своите реакции, ще се забавляват с оптични илюзии В енциклопедията са включени справочен раздел и раздел с интересни световни рекорди -най-високият и най-възрастният човек на всички времена, най-дългата коса, най-дългите нокти и т. н.

Какво представлява енциклопедия с връзки в интернет?
Книга, съдържаща описания на уебсайтове, в които може да се намери
допълнителна информация за човешкото тяло, поднесена интересно и достъпно.

Може ли тази книга да се използва без компютър?
Безусловно. Наличието на компютър не е задължително условие за използването на енциклопедията. Тя е напълно завършена, богата на информация самостоятелна книга,
която може да се ползва без интернет.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^