Чудна пътечка към хората Учебно помагало по направление Социален свят за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807279)

Чудна пътечка към хората Учебно помагало по направление Социален свят за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807279)

от 3,60 лв 2 оферти
Описание
Книжката съдържа 44 страници и осигурява работата по всички теми от образователното съдържание на направлението за 3. група.
Тя продължава традицията на авторите да поднасят образователното съдържание чрез разнообразни рубрики, дейности, опити, проекти и самостоятелни работи. Нарасналият детски опит дава възможности за обогатяване на съдържанието и тематиката на самостоятелните работи. Разработените самостоятелни работи предлагат използването на различни методи, средства и изобразителни техники за отразяване на овладяното съдържание.
Овладяването на особено важни теми от образователното съдържание е осигурено и чрез комплект дидактични табла за онагледяване. В книжката е включена и система от диагностични задачи за проверка на равнището на децата на входа и на изхода на 3. група.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^