Чудна пътечка към природата Учебно помагало по направление Природен свят за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807286)

Чудна пътечка към природата Учебно помагало по направление Природен свят за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807286)

от 3,60 лв 2 оферти
Описание
В книжката върху 36 страници и 4 страници оперативен материал е разработено образователното съдържание на направлението, като е запазена идеята те да съдържат система от самостоятелни работи. Краезнанието е нов водещ принцип при подбора на тематиката. Детето има възможност да сравнява едни и същи обекти през различните годишни времена и настъпилите в тях промени. Трудът на хората в природата е в основата на екологичното отношение към нея.
Екологичното възпитание намира реализация във всяка една от темите и особено в тези, в които детето има възможност за оценка на фактите и за изразяване на собствено отношение. Безопасното поведение е изведено в ситуативен план, позволяващ на детето да изработва различни позитивни модели на поведение при взаимодействие с околната среда и природата. Овладяването на особено важни теми от образователното съдържание е осигурено и чрез комплект дидактични табла за онагледяване. В началото и в края на книжката са включени диагностични задачи, чрез които се проверява достигането на очакваните резултати от детето както в началото, така и в края на годината.
Темите дават възможност за провеждане на изследването в рамките на процеса на обучение. Инструментариумът, който се използва, е еднакъв с този в предходната 2. група и в задължителната подготвителна група.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^