Цифрова фотография (2008)

Описание
Ключови думиФотография, Информатика
Езикбългарски
Брой страници467
Тегло1270

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Състояние: отлично
Издателство: Софт Прес
Град на издаване: София
Налични бройки: 1
Формат: 24/17/3
Корици: меки
Ключови думи: Цифрова фотография с Photoshop CS3, Скот Келби

Тотално изчерпан тираж.

Скот Келби, най-продаваният автор на книги за Photoshop в днешно време, отново издига тази книга на още по-високо ниво, като разкрива най-актуалните, важни и вълнуващи техники за Photoshop CS3 за цифрови фотографи.
Значително обновената книга, спечелила досега множество награди и счупила всички рекорди, прави за цифровите фотографи нещо, което никога досега не е правено - "хваща бика за рогата" и ви показва как точно стават нещата. Тук няма купища теория, не се мъчите със собствени настройки и не е необходимо да си представяте какво трябва да направите. Вместо това Скот ви показва стъпка по стъпка точните техники, прилагани от най-добрите за момента цифрови фотографи. Нещо повече - казва ви точно какви настройки да ползвате, кога да ги ползвате и защо. Не случайно предишните издания на тази книга са широко препоръчвани като официално учебно помагало в курсовете по фотография в колежите и университетите навсякъде по света. Това ново издание за Photoshop CS3 разкрива още повече от най-пазените тайни на професионалистите.

НАУЧЕТЕ КАК ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПРАВЯТ ТОВА

Всяка година Скот обучава хиляди професионални фотографи как да ползват Photoshop и почти без изключение те имат едни и същи въпроси и проблеми. Именно те са разгледани в тази книга. Ще научите:
Техники за изостряне, ползвани на практика от спецовете
Професионални тайни за бързо коригиране на най-честите проблеми при цифровите фотографии!
Настройки за получаване на разпечатки от принтера, съответстващи точно на изображението от екрана
Най-новите и търсени фотографски специални ефекти с Photoshop
Цветово коригиране на фотографиите без усилие
Обработка на снимки във формат RAW и използване на новите функции Camera Raw в CS3
Тайните на професионалистите за ретуширане на портрети, известни досега само на тях!
Как се постига реално автоматизиране на работата ви
Как да покажете работата си като професионалист!
Плюс множество бързи клавиши и други трикове, които рязко ще повишат производителността ви
Ако се занимавате с цифрова фотография и сте готови да научите "триковете на занаята" - същите, които водещите професионалисти ползват в своята работа за корекции, редактиране, изостряне, ретуширане и представяне на готовите изображения пред клиенти и друга аудитория, то държите в ръцете си книгата, която ви трябва.

Скот Келби е главен редактор на списание Photoshop User, президент на Националната асоциация на професионалистите, работещи с Photoshop (NAPP), директор по учебните въпроси на семинарните прояви за Adobe Photoshop в PhotoshopWorld Conference & Expo, както и лектор в професионални прояви по компютърна графика в целия свят. Скот е награждаван автор на повече от 40 книги за Photoshop, цифрови изображения и технологии. През последните години той е автор номер 1 на бестселъри по компютърна и технологична литература във всички категории. Някои от другите му заглавия включват бестселърите Photoshop Down & Dirty Tricks, The Photoshop Channels Book, Pho-toshop Classic Effects и The Digital Photography Book. Неговият ясен и изчистен стил за поднасяне на учебния материал превръща изучаването на Photoshop в удоволствие. Всяка година той обучава хиляди професионалисти в своите семинари на живо и знае от първа ръка кои техники са най-търсени. В тази най-нова своя книга Скот ги споделя с вас.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^