Цифрова фотография с Photoshop CS4 (ISBN: 9789546859280)

Цифрова фотография с Photoshop CS4 (ISBN: 9789546859280)
Описание
Ключови думиГрафика, дизайн, Информатика
Брой страници472

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА УДИВИТЕЛНАТА НОВА ВЕРСИЯ НА КНИГАТА ЗА PHOTOSHOP, КОЯТО ПРЕСТЪПВА ВСИЧКИ ПРАВИЛА?Скот Келби, най-продаваният автор за Photoshop на всички времена, издига своя бестселър на още по-високо ниво, разкривайки най-новите, важни и вълнуващи техники за версия CS4 за цифрови фотографи.

Значително обновената книга, спечелила множество награди и счупила всички рекорди по продаваемост, прави за цифровите фотографи нещо, което никога досега не е правено - „хваща бика за рогата и ви показва точно как се правят нещата.

Тук няма купища теория, не се мъчите със собствени настройки и не е необходимо да си представяте какво трябва да направите. Вместо това Скот ви показва стъпка по стъпка точните техники, прилагани от най-добрите цифрови фотографи. Нещо повече - казва ви точно и вярно какви настройки да ползвате, кога да ги ползвате и защо. Не случайно всички издания на тази книга се ползват като официално учебно помагало в курсовете по фотография в колежите и университетите навсякъде по света.

НАУЧЕТЕ КАК ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПРАВЯТ ТОВА

Всяка година Скот обучава хиляди професионални фотографи как да ползват Photoshop и почти без изключение те имат едни и същи въпроси и проблеми. Именно те са разгледани в тази книга.

Ще научите:
- Техники за изостряне, ползвани на практика от спецовете
- Професионални тайни за бързо коригиране на най-честите проблеми при цифровите снимки
- Настройки за разпечатки от принтера, съответстващи точно на изображението от екрана
- Цяла глава как да обработвате HDR изображения
- Как да усвоите до съвършенство новия интерфейс на CS4 и функциите за работния процес
- Как да коригирате цветово всяка фотография, без да се изпотявате
- Как да обработвате снимки от цифров фотоапарат във формат RAW в CS4
- Професионални тайни за ретуширане на портрети
- Как да постигнете реално автоматизиране на работата си
- Как да покажете работата си като професионалист
- Похвати и трикове за рязко повишаване на вашата производителност

Освен това Скот е включил и специална бонусна глава, описваща неговия собствен работен процес със CS4 - от начало до край.

Ако се занимавате с цифрова фотография и сте готови да научите "трикoвeтe на занаята" - cъщитe, кoитo вoдeщитe прoфecиoналиcти пoлзват в cвoята рабoта за кoрeкции, рeдактиранe, изocтрянe, рeтуширанe и прeдcтавянe на гoтoвитe изoбражeния прeд клиeнти и друга аудитoрия, тo държитe в ръцeтe cи книгата, кoятo ви трябва.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^