Цифрова палитра на графичния дизайнер (2007)

Цифрова палитра на графичния дизайнер (2007)

Цифрова палитра на графичния дизайнер (2007)

от 16,99 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиГрафика, дизайн, Информатика, Интернет
Езикбългарски
Брой страници512

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Какво ще намерите в книгата:
Стегнато описание на основните възможности и функции на Illustrator, Photoshop и QuarkXPress.
Реалните проекти, включващи множество инструменти и техники, с които дизайнерът ще се сблъсква при изпълнение на задачите си, помагат на читателите да се подготвят за работа с клиенти.
Въведение в и сравнение между възможностите на Macintosh OS X и Windows ХР за управление на файлове, специални клавишни комбинации, инсталиране на шрифтове и записване на компактдискове.
Главата, посветена на елементите на дизайна и
практическите аспекти на работата с клиенти, подготвя
читателите да работят ефективно с дизайнерски софтуер.
\\\"Дизайнерските съвети\\\" във всяка глава въвеждат читателя \\\"зад кулисите\\\", помагайки му да овладее основите на дизайна с всяко от софтуерните приложения.
Разделите \\\"Бонус\\\" и \\\"За напреднали\\\" в края на всяка глава предлагат допълнителни предизвикателства за амбициозния дизайнер.
За да могат дизайнерите да упражняват научените умения, изображенията и файловете за всички текстови проекти
са достъпни на адрес www. duo-design. com

Едно от най-важните умения на съвременния графичен дизайнер е интегрирането на отделните софтуерни програми в цялостен работен процес. Въпреки това в книгите за софтуер все още се преподава само по една програма, без да се обръща внимание на въпросите на интегрирането, които са ключови за добрия цифров дизайн.
Цифрова палитра на графичния дизайнер предлага обширен преглед на трите най-важни програми за цифров дизайн, използвани в бранша днес - Illustrator®, Photoshop® и QuarkXPress. Книгата показва с практически подробности как да се съчетаят резултатите, получени с тези програми, в добър и ефективен дизайн.
Цифрова палитра на графичния дизайнер представя по нагледен начин основните инструменти и функции на всяко приложение от гледна точка на професионалния дизайнер. Заедно с това на читателите се дава възможност да упражнят наученото, изпълнявайки дизайнерски проекти от начало до край, като задачите са взети от ежедневната работа на професионалните графични дизайнери.

За автора
Алън Ууд е доцент в Департамента по визуални комуникации и ръководител на програмата \\\"Фотография и цифрови изображения\\\" в колежа \\\"Макинтош\\\" в Дувър, Ню Хемпшир. Опирайки се на богатия си опит в бранша, включително като собственик на фирма, в качеството си на съставител на учебни програми Алън е разработил няколко новаторски курса в \\\"Макинтош\\\", в които се преподава съвременен графичен дизайн и понятия и технологии за уебдизайн.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^