Compact First Certificate Student's Book without answers with CD-ROM (0000)

Описание
Новият бърз курс осигурява в 50-60 учебни часа пълна подготовка за изпита с развиване на четирите умения и овладяване на основната лексика и граматика, необходими за сертификатния изпит на това ниво.
10 урока покриват всичките 5 компонента на изпита, като всеки урок се фокусира върху една част от един компонент от изпита. Текстовете за четене и слушане покриват всички теми от изпита, а писмените задачи включват примери и примерни отговори.
Задачите за говорене са разработени с цел да подобрят изразяването и прецизността, изисквани на изпита.
Специални страници с фокус върху граматиката във всеки урок и преговорът в края на урока осигуряват попълване на пропуските и следене на напредъка.
Безплатният CD-ROM с интерактивни упражнения осигурява още възможности за тренинг.
Ръководството осигурява подробни насоки към всеки урок и 5 теста, по 1 на всеки два урока, за следене на напредъка.
Първото издание на учебната система подготвя за настоящия формат на изпита, а второто издание - за обновения формат на изпита, който влиза в сила от 2015 г.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^