Да работя с теб ме убива (2007)

Да работя с теб ме убива (2007)
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници294

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Ако откриете, че ви е дошло до гуша от ваш колега, чиято некомпетентност ви влудява, от началник, който се гневи, когато се окаже, че не умеете да отгатвате желанията и изискванията му, без той да ги е заявил, или от подчинен, който постоянно поставя под съмнение авторитета ви, има сериозна вероятност да сте попаднали в някой от емоционалните капани на работното място. Спрете да се оплаквате и предприемете нещо!

Да се освободите от такъв капан е по-лесно, отколкото си мислите – и не е необходимо да зарежете някого или пък да го уволните, за да направите това. Решението е просто: поемете контрола над собствените си реакции!

В това прагматично и проникновено ръководство психотерапевтката Катрин Кроули и изтъкнатата специалистка по проблемите на малкия бизнес Кати Елстър съчетават практическия си опит с двадесет години изследвания, за да ви научат как да се освободите – стъпка по стъпка – от разстройващите ситуации на работното място и да премахнете злочестините от професионалния си живот.

Чрез остроумни въпроси и кратки тестове, примери от реалния живот и проверени в множество ситуации стратегии вие бързо ще се научите да разпознавате всяко взаимоотношение, което възпрепятстват работата ви – и да се справяте с него. Посредством вашите новооткрити емоционални умения вие ще сте в състояние да...

обуздаете раздразнителен шеф, преди той да е избухнал;

се откъснете от досадни колеги, чиито влудяващи навици съсипват ежедневието ви;

защитите идеите си от готови да ги откраднат конкуренти;

се измъкнете от хватката на отровни взаимоотношения;

защитите вас и вашата професионална територия от „Нарушители на граници;

разчупите ограничаващите роли, които ви затварят в тесните си измерения;

проявявате грижовно, „родителско отношение към подчинените си с труден характер, за да постигнете резултатите, които искате

... и много повече.

Най-тежката част от всяка работа са отношенията с хората около вас. Благодарение на тази книга вече можете да се справите с това много, много по-лесно.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^