Да се носиш по вълните на културата (ISBN: 9789543270019)

Да се носиш по вълните на културата (ISBN: 9789543270019)

Да се носиш по вълните на културата (ISBN: 9789543270019)

от 17,10 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Философия, Икономика, Икономика, Маркетинг, Политика, Религия, Социология
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

"На глобалния пазар "Да се носиш по вълните на културата" е наръчникът за ефективно управление в различните страни и култури. " Непайър Колинс, Global Business Network

Книгата е преработено ново издание на окончателния текст върху културното разнообразие в бизнеса, напълно осъвременено и разширено с три нови глави и един изявен съавтор. Глобалната база данни на този непреходен бестселър сега включва над 30 000 души и обратна връзка от реалния свят, получена от над 1000 междукултурни тренингови програми.

"Да се носиш по вълните на културата" разсейва мита, че съществува един- единствен начин да се управлява и ни насърчава да разберем собствената си култура на работното място, преди да стартираме международен бизнес или да сключваме сделки с представители на други национални култури. Авторите разкриват седемте ключови измерения на бизнес поведението и как те се комбинират, за да създадат четири основни "типа" корпоративна култура: Семейството (например Япония, Испания, Белгия), Айфеловата кула (например големите френски и немски компании), Насочваната ракета (например САЩ, Великобритания) и Инкубатора (например нововъзникващите компании в Силиконовата долина).
"Концептуалните рамки на Тромпенаарс за анализиране на културните
различия са изключително полезни сами по себе си...
в тях е преплетен и разказ, който вдъхва живот на тези идеи. "
Кристофър Морган, консултант по управление
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^