Да живеят бабите (ISBN: 9789549723069)

Описание
"Да живеят бабите" е първата книга на българския книжен пазар, посветена навзаимоотношенията между родителите, съвременните баби и дядовци и техните внучета. Макар и изградени на основата на истинска обич, тези отношения не винаги са лесни. Днес бабите и дядовците могат да имат динамична роля в често разклатеното семейно равновесие или абсолютно обратното, да отстояват една тяхна самостоятелност с независими дейности или нови съюзи. От което произлизат интересни ситуации, разказани в книгата чрез много лични истории, придружени с коментари и ценни напътствия от авторите Несия Ланиадо и Джанфилипо Пиетра.

Несия Ланиадо e писателка и журналистка, специалист по семейна терапия. Освен като редактор на популярните италиански списания за родители "Жена и майка" и "Заедно", тя е известна като автор на много творби на здравна тематика. Джанфилипо Пиетра е журналист, има в актива си различни публикации и от дълги години се интересува от хранене, екология и медицина.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^