DaF kompakt Niveau 1 Interaktives DVD-ROM (2012)

Описание
Учебната система е в три нива, които се предлагат като една книга или като три отделни книги - по една към всяко ниво. Извежда до ниво В1. Всяко ниво осигурява ок. 120 учебни часа.
Бързата прогресия на учебната система гарантира ефективен напредък и прави системата особено удобна за езикови школи, езикови курсове, интензивни курсове във вузове.
Учебната система включва 30 урока, като всеки урок е разположена на 3 двойки страници, допълнени от 2 страници с обзор на лексиката и граматиката от урока. В третата част на системата са поместени сертификатни задачи за изпитите Start Deutsch 1 и 2 и Zertifikat Deutsch.
Темите в учебника са съобразени с възрастта и интересите на учащите. Включена е интересна културна информация за Австрия, Германия и Швейцария. Ясната структура на учебната система помага на учителите лесно да се подготвят за часа, а на учащите - да работят максимално ефективно с материала.
Разделът с упражнения (работната тетрадка) осигурява допълнителни упражнения към уроците, примерни тестове по модела на сертификатните изпити, проектни задачи, които мотивират учащите да работят с езика.
Ръководството включва насоки към уроците и текстовете на упражненията за слушане.
На www. klett. de/dafkompakt са поместени отговорите към учебника, тест за определяне на нивото, линкове с допълнителна информация към уроците.
Допълнителните материали към системата включват книжка по граматика, обединяваща учебния материал за нивата А1-В1, и 3 книжки (по 1 към всяко ниво) с разнообразни упражнения за преговор и задълбочаване на наученото.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^