DaF leicht A1 Lehrerhandbuch (0000)

Описание
Новата учебна система по немски език DaF leicht е подходяща както за обучение на възрастни, така и за изучаване на втори чужд език в 9-12 клас.
Системата се състои от 6 части (учебник и тетрадка в едно книжно тяло) и обхваща нивата А1-В1. Всеки учебник включва 6 урока плюс раздел, посветен на странознанието.
Отличителното на новата учебна система е визуалният подход. Замислена под формата на списание с многобройни илюстрации, системата осигурява ясни цели, плавен напредък, илюстрации към новите думи, ясно обозначени граматични конструкции, интересни упражнения с пояснения за учителите.

Анимираните видеоклипове обясняват нагледно важни граматични теми. Примерен клип можете да гледате тук: //www. klett-sprachen. de/download/6033/Clip7. mp4
Ритмичните аудиозаписи тренират произношението и интонацията при различните видове изречения: //www. klett-sprachen. de/download/6036/DaF-leicht_A1_2_Kursbuc h%20-%2052%20-%20Track%2052. mp3
Към всеки урок има по 5 интерактивни онлайн упражнения, които могат да се решават и под формата на тест: //einstufungstests. klett-sprachen. de/eks/slk/index. php?questname=dafleicht&questclass=A1.1& questblock=1
Интерактивният DVD-ROM осигурява всички видеоклипове и аудиозаписи, които могат да се свалят и на таблет или смартфон с помощта на кода от учебника.
Допълнителни безплатни материали, тестове, аудио и онлайн упражнения на: //www. klett-sprachen. de/daf-leicht/
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^