Даоското разбиране за цветовете (ISBN: 9789548454704)

Даоското разбиране за цветовете (ISBN: 9789548454704)

Даоското разбиране за цветовете (ISBN: 9789548454704)

от 7,20 лв 4 оферти
Описание
Езотеричните учения описват три вида светлинна субстанция и предвиждат, че ще се развива нов, четвърти вид.

Кои са те?

Светлината на Слънцето.

Светлината на нашата планета и собственото й излъчване.

Отблясъците от проникващата астрална светлина, които се сливат с първите два вида излъчвания.

Това усилване на светлината ще ни даде възможност да съзрем душата в Новата ера на Водолея. Езотеичните учения твърдят, че интензивното засилване на светлината, което развива менталната сфера, ще продължи до 2025 г.

Лечебните качества на светлината са били известни от много векове. Древните гърци са ни оставили писмени свидетелства за разрaботената от тях теория и практика на слънчевата терапия. Сред съвременните учени, които изследват влиянието на светлината върху живите организми, е американецът Д. Стиплър. Той се основава на факта, че всичко живо на Земята съществува благодарение на слънчевата светлина и поради това тя е нещо повече от източник на топлина и прехрана. Либерман, който става последовател на Стиплър, конкретизира неговите идеи и прави предположението, че слънчевата светлина е чудотворен еликсир, който може да ни излекува от всички болести.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^