Дарби. Гласове (ISBN: 9789545858482)

Дарби. Гласове (ISBN: 9789545858482)
Описание
Ключови думиФентъзи, Роман, Ужаси
Брой страници431

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Предпланинието е свят като никой друг. Смятани за магьосници от хората в низините, планинците притежават свръхестествени дарби, които се предават от баща на син и от майка на дъщеря и са жизненоважни за оцеляването на рода. Дарбата на Барреви е да призовават животните, Дръмови владеят дарбата на бавната смърт, а Роддови имат дарбата на ножа. Дарбата на Каспрови е да развалят – да убиват и разрушават. С тази дарба Канок Каспро осигурява мир и спокойствие на поданиците си. Но минава време, а младият Оррек, единственият наследник на Каспро, не проявява своята дарба. Междувременно владението е изправено пред нова опасност – заплахата иде от техния съсед Огге Дръм, който е отправил алчен поглед към владенията им, към всичко, което притежават.
Ще може ли младият Оррек да спре заплахата, или ще остане безполезен за себе си и своето семейство?
\"Дарби\" е великолепно фентъзи, обсъждащо много съвременни теми, най-важната от които е, че за да успееш, трябва първо да повярваш в себе си.

\"Гласове\"
Втората книга от \"Хроники на Западния бряг\", е завладяваща и напрегната история за съзряването на едно дете във време на насилие, противоборство и вълшебства.

В \"Землемория\" Урсула Ле Гуин създаде нов свят, населен с млади хора, притежаващи магически способности. В \"Хроники на Западния бряг\" оживяват други герои, не по-малко надарени с невероятни таланти. Разказана изкусно от майсторката на фентъзи жанра, \"Хроники на Западния бряг\" бележи дългоочакваното завръщане на Ле Гуин. Едно възнаградено очакване!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^