Дебела, безпарична и самотна. Никога вече! (ISBN: 9789547421394)

Дебела, безпарична и самотна. Никога вече! (ISBN: 9789547421394)

Дебела, безпарична и самотна. Никога вече! (ISBN: 9789547421394)

от 10,80 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Брой страници336

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Едва ли има жена, която да не се е изправяла пред дилемата дали да си поръча десерт, дали да си купи онези страхотни сандали и дали да бъде честна с потенциалния бъдещ партньор още на третата среща? Ако бъдем откровени, трябва да признаем, че повечето от нас често са подвластни на страха, че ще натрупат някой и друг килограм, че ще останат без пари или без мъж до себе си. Само ако можехме да ядем по-малко, да имаме по-добре платена работа и да ходим по-често на срещи...
Звучи просто, но съвсем не е така. Непрекъснатият ни стремеж да бъдем слаби, да водим бляскав живот и да си намерим идеалния партньор неизбежно ни кара да се чувстваме дебели, безпарични и самотни. В резултат на това живеем в състояние са постоянна неудовлетвореност, тревожност, притеснение и страх, които в крайна степен ни правят нещастни. Имаме две възможности: да се откажем, с мисълта че това е битка, продължаваща цял живот, която е обречена на неуспех още в самото начало, или да ревизираме стъпка по стъпка всичко, което не харесваме в себе си и да се опитаме да го променим. С една дума – да вземем живота си в ръце.
Книгата на Виктория Моран \"Дебела, безпарична и самотна. Никога вече!\" ще ви помогне да отвоювате живота си от страховете, които ви превръщат в жертва, и да вземете от него всичко, което желаете. Това забавно, прямо и дръзко четиво ще промени начина, по който гледате на себе си и е чудесен лек за тежките моменти, в които неизбежно изпадаме в живота си.
Практичните съвети, подкрепени с истински истории и голяма доза хумор и вдъхновение, правят плана от пет основни стъпки на авторката задължително четиво за дамите, които искат повече от себе си и от света около тях и които се опитват да съвместяват хилядите роли, които трябва да играе съвременната жена – прелъстителка, съпруга, перфектна домакиня, добра майка и чудесен професионалист. А това състезание с времето и задачите неизбежно ни поставя пред редица предизвикателства, които ни стресират, създават чувство за вина у нас и в крайна сметка стават причина за куп вредни навици и нагласи – от това да се тъпчем с храна и след това да гледаме отчаяно стрелката на кантара, да лекуваме лошото настроение с пазаруване, докато изпразним портмонето си и осъзнаем, че краят на месеца е далече, а ние вече сме \"на червено\", до това да се впускаме в безразборни връзки в търсене на \"господин Идеален\". Виктория Моран ни помага най-напред да открием корена на проблема, след това ни учи как да се отървем от навиците, които ни правят дебели, безпарични и самотни. И накрая ни показва как получим от живота всичко, за което мечтаем. А кой не би искал това?
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^