Демократични подмени (2015)

Още оферти

Описание
Асен Димитров-Феликс (1967) е поет и публицист. Завършва История и география във ВТУ „Кирил и Методий и Журналистика в ПУ „Паисий Хилендарски. Сътрудничи на различни периодични издания, включително на сатиричните вестници „Тримата глупаци и „Стършел. През 2003 г. издава поетичната си книга „До доказване на противното, с която печели наградата на СБП за литературен дебют. Автор е и на „Бисери от часовете по история, която предизвиква медиен интерес поради наболелите проблеми в образованието. През 2012 г. завършва сборника „Пловдивски рецитал,
публикуван в електронното списание „Литературен свят, който включва най-добрите образци на класическия стих, писани в Пловдив от съвременни автори. Книгата с епиграми „Демократични подмени е опит за сатирична „словесна фотография на света и обществото, в което живеем.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^