Денят след Розуел, том II (2009)

Денят след Розуел, том II (2009)
Описание
Ключови думиИстория, Наука
Езикбългарски
Брой страници178

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Бивш служител на Пентагона разкрива шокиращи правителствени тайни за дълго укриваното присъствие на НЛО!

Има творби, които предизвикват огромен интерес и масови реакции. Те са оставили следа - добра или лоша - в човешкото духовно наследство. Според скромното ми мнение, такава е и книгата, която държите в ръцете си. Ако нейната съдба е да остане завинаги върху най-престижните лавици на библиотеката от безсмъртни, непреходни произведения на литературата, то е единствено поради нейното съдържание.

Тъй като тя поставя началото на историческия подход към една на пръв поглед не-забранена, но умишлено забулена в тайнственост и дори в иронична мистика тема. Тази творба повдига завесата над един въпрос, който е стародавен като човешкия род - проблема за съществуването на други светове извън нашия, както и за наличието на контакт между далечни, различни цивилизации и някои земни жители.

Тя е събрала мемоарите на човек, който по хрумването на Фортуна е заемал достатъчно ключови постове в сфери, достъпни за изключително тесен и специално подбран кръг от доверени на властите лица. Личност, която престъпва дадена клетва, за да разкрие онази част от потулваната в продължение на десетилетия тайна, за които почти всеки от нас най-малкото се е догаждал или поне мисълта за нея е навестявала ума му: истината за извънземни същества, за техните уж неидентифицирани летящи обекти, за връзките между тях и представители на земното човечество, както и за онова, което сме наследили от тяхната явно най-малкото технически по-напреднала цивилизация...
Георги Ифандиев
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^