Deutsch mit Grips Niveau 1 Kursbuch (2002)

Описание
Deutsch mit Grips e учебна система за напреднали и ученици с основни познания по немски език. Одобрена е от МОН със Заповед № РД 09-09/05.01. 2005 г.
Системата осигурява 150-190 учебни часа и се състои от следните три нива:
ниво 1 - покрива B1 ниво 2 - покрива B2 ниво 3 - покрива C1
Учебната система в 3 части е подходяща за ученици от 9. до 12. клас, които изучават немски като първи чужд език. Благодарение на ясно изградената си структура, тя осигурява постепенен напредък. Първата част е за систематизиране на вече научените основни познания и придобиване на нови, които подготвят за изпита Zertificat Deutsch für Jugendliche. В учебника от второто ниво акцентът е върху писмения и устния изказ, като се въвежда нова лексика и граматика. С третата част от обучението учениците получават солидна подготовка за официалните изпитни формати, един от които е и изпитът Zentrale Mittelstufenprüfung, покриващ ниво C1. Учебната система подготвя и за изпитите Goethe-Zertifikat B2, Goethe-Zertifikat C1 и DSD B2/C1.
Учебникът от всяко ниво на системата включва 12 урока и осигурява материал за 150-190 учебни часа обучение. За да бъде подготовката ефективна за учащите, уроците са структурирани тематично. Всички теми са съобразени с интересите на учениците, като са свързани с пътуване, семейство, училище и околна среда. Включените разнообразни задачи и конкретни предложенията за проекти подкрепят и насърчават учащите.
Системата е разработена в полза на ефективното и последователно обучение на всички умения. В аудиодиска от всяко ниво са включени текстчета, песни и литературни текстове, необходими за задачите в учебника. Аудиоматериалите ще развият умението на учениците за слушане с разбиране и ще ги мотивират за говорене и писане.
За всеки учебник от трите нива на обучение има и учебна тетрадка. Тя съдържа комуникативни упражнения за развитие на придобитите знания, както и лексикални и граматически задачи, които насърчават повторението на придобитите важни знания. Ръководството за учителя съдържа насоки за работа, отговори, предложения за проекти.
Количествата са ограничени. Цените важат до изчерпване на наличностите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^