Диагностика на кармата - 12 (ISBN: 9789549481129)

Описание
Ключови думиЕзотерия

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Пред теб не е просто една нова книга на тема, коята интересува мнозина, а всъщност излагане на оригинална концепция за постигане на законите на духовния свят, който ръководи материалния свят, анализ на възможностите за навлизане в света на биоенергетиката.

Главната цел на книгата е разширяване на разбирането за околния свят, разкриване и изучаване на механизмите; който го управляват, и излагане на правилата за навлизане в биоенергетиката, защото усъвършенстването на човека трябва да започне от осмислянето, на света, разбирането на неговите закони, осъзнаването на себе си като част от единната система на мирозданието. Днешното, човечество много се е отдалечило от духовните първоизточнйци, затова то прилича на кораб, чийто екипаж е. в крнфликт, , капитан няма; двигателят е неизправен и има пробойни. Някои от членовете на екипажа са започнали да разбират това, появили са се призиви, за помирение и ремонт на кораба. Но главната беда е в това - и това никой не знае, - че корабът се е устремил към рифове и даже ремонтът на двигателя без промяна на посоката не може да спаси кораба и неговия екипаж.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^