Динамичното мислене (2010)

Динамичното мислене (2010)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиФилософия, Психология, Самоучител
Езикбългарски
Брой страници250

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Хамблин започва да пише през 20-те години на ХІХ век. Една от първите му книги, написани през този етап от живота му е ЧСилата е в теб", от която са продадени повече от 200 000 копия. Хамблин вярва, че когато се свържем с източника на изобилието вътре в нас, можем да променим целия си живот. Докато хората обвиняват обстоятелствата, те остават в ролята на "жертви", но ако се свържат и постигнат баланс със своя вътрешен източник, животът им ще се изпълни с изобилие и хармония.
Тази книга ще ни покаже един от пътищата към хармонията, здравето, успеха, постиженията, властта над себе си, оптимизма, благоденствието, покоя на духа чрез силата на правилното мислене.

От нея ще научим:

* Как да възпитаме волята си
* Как да изкореним вредните навици
* Как да подбираме четивата си и да се предпазим от зловредни внушения
* Как да преодолеем страховете и съмненията си
* Как да укрепим вярата в себе си
* Как да подобрим здравето си
* Как да привлечем изобилието
* Как да възпитаме положително отношение към живота

И най вече – как да впрегнем всички тези качества да ни служат в изпълненото с чудни приключения изкачване по стълбицата на успеха и на собственото си разширено съзнание.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^