DIREKT zwei Lehrerhandbuch 3+4 (ISBN: 9789543441471)

Описание
DIREKT zwei е учебна система за ученици в 9-12 клас, които изучават немски като втори чужд език. Учебната система е разработена на базата на успешната система direkt, одобрена от МОН за 8. интензивен клас.
Учебната система DIREKT zwei е система в 4 части (учебник и тетрадка в едно), съобразена с хорариума часове за втори чужд език. Четирите части включват общо 38 урока, допълнени от многобройни тестове за следене напредъка на учениците и проверка на нивото.
Учебната система включва всички граматични и лексикални теми, включени в учебния план на МОН и извежда учениците от ниво А1 до ниво В1+ съгласно Общата европейска езикова рамка.
Ръководството за учителя включва насоки за часовете, тестове към всеки урок, системни тестове за проверка, транскрипции на аудиозаписите, ключ с отговорите към всички задачи от учебника.
Интерактивният вариант на учебната система включва всички уроци от частите 1-4, допълнени от аудиозаписите, и осигурява нови възможности за работа с учебния материал и разнообразяване на часа по немски.

Тук можете да разгледате мненията на преподаватели по немски език за учебната система: //www. pons. bg/index. php?act=content&rec=1123
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^