Директен и дигитален маркетинг на здравия разум (ISBN: 9789547831841)

Директен и дигитален маркетинг на здравия разум (ISBN: 9789547831841)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Дълги години тази книга е авторитетен учебник и неслучайно толкова време остава бестселър. Стъпка по стъпка тя води през трудностите на директния маркетинг и същевременно се чете почти като роман. Дрейтън Бърд не само ви насочва какво да правите и какво да избягвате – многобройните международни проучвания ви показват и как да го направите. Сред засегнатите теми са:

Какво е директният маркетинг.

Интернет – идеалната директна медия и как се прилагат съществуващите правила.

Как да спечелите и запазите клиенти.

Уникалните предимства на тестването и измерването.

Какво се продава, какво не – и защо.

Как да си поставите цели, да ги постигнете и да измерите резултатите.

Значението на дигиталния маркетинг и как успешно да се възползвате от него.

Независимо дали сте студент, предприемач или управител, дали планирате, осъществявате или оценявате рекламни кампании; независимо дали продавате на клиенти или на други компании; независимо колко прост или сложен е продуктът или услугата ви – тук попадате на златна мина от практични идеи. Всички те са лесни за разбиране и осъществяване – и всички се основават на личен опит, не на теория.

Сертифицираният институт по маркетинг във Великобритания посочва Дрейтън Бърд като един от петдесетте специалисти в света, които задават посоката на развитие на съвременния маркетинг. Campaign определя влиянието му върху директния маркетинг като ненадминато досега, а може би и завинаги. Като международно признат оратор, авторът е забавлявал и обучавал аудитории в над 40 държави. Дрейтън Бърд консултира и помага във всякакви маркетинг дейности на големи и малки клиенти по цял свят.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^