Дяволът в белия град (2012)

Дяволът в белия град (2012)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиАптека, Литература, Медицина, Роман, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници568

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Моя цел и надежда е предоставената тук информация да даде на читателя средства, чрез които да погледне без страх на собственото си заболяване и да посрещне храбро необходимостта от промяна. Надявам се, че в книгата ще откриете нови благотворни пътища към себе си, предизвикателства, свързани с вашето здраве и здравословен потенциал. По-специално бих искала отново да погледнете на самите себе си в контекста на съвременната култура, така че да развиете способността да се видите символно. Убедена съм, че по този начин ще разпалите искрата на целебния огън, скрита в недрата на човешкия дух, и че тази искра ще освети единствено верния път към собственото ви изцеление.
К а р о л а й н Мис

ЗАЩО НЕ СЕ ЛЕКУВАМЕ И КАК ДА ОЗДРАВЕЕМ ще ви убеди, че всяко заболяване е врата към проникването ведна загадка, като ви разкрие връзките между физическата и духовната енергия.
И още:
Принципите на енергийната медицина - паралелно лечение на тялото и духа
Езикът на чакрите, символиката на седемте християнски тайнства и Дървото на живота в юдейската кабала
Астрологическите епохи и общата духовна ориентация
Техники за усвояване на Символната сила и архетипното виждане
Прошката и нейната целебна сила
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^