Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт, Право
Езикбългарски
Брой страници326

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Дневният ред: девет могъщи и с практическа насоченост бизнес идеи за днешния свят на свирепи конкуренти и дори още по-свирепи клиенти

Настанаха сурови времена за бизнеса, формите на натиск от Всички страни са по-силни отвсякога. Старите рецепти вече не вършат работа, а сребърните куршуми от края на 90-те години се оказаха халосни. Сериозните бизнесмени знаят, че няма просто решение, нито еднозначен отговор. Те се нуждаят от цялостен инструментариум от нови идеи, от нови техники. И тъкмо това дава Дневният ред, в тази новаторска книга авторът ни предлага план за действие през двадесет и първи Век. Ето част от него:
Правете по-лесен жибота на вашите клиенти. Най-сериозното оплакване на клиентите Ви не е, че вашите продукти или услуги са лоши, а че е твърде трудно да бъдат поръчани, получени и да се заплати за тях. Накратко, да се прави бизнес с Вас, си е солидно премеждие. Имате нужда да погледнете сериозно на това как работите от позицията на вашите клиенти и да пренастроите нещата така, че да им спестявате време, пари и грижи. С други думи - въртете бизнеса си заради тяхно удобство, не за вашето.
Станете фанатичен последовател на процеса. Макар да изглежда умерен и непретенциозен, процесът е един революционен начин на мислене относно работата от гледна точка на клиентите. Процесът представлява дисциплина, която превръща отличното изпълнение във въпрос повече на планиране, отколкото на късмет.
Измервайте истински. Повечето измервания в бизнеса са без никаква стойност. Те Ви казват какво е станало в миналото, обаче предлагат малко или никакви насоки за това как да подобрите нещата в бъдеще. За да изградите полезни способи за измерване, вие се нуждаете от създаването на модел на вашия бизнес, който да обвързва общите цели с нещата, върху които наистина имате контрол.
Не само говорете за работата в екип, но и живейте екипно. Ако очаквате екипна работа и сътрудничество от най-изявените, трябва да изисквате същото от себе си и вашите колеги. Дните на гордият и независим бизнес мениджър, въртящ строго определено бизнес звено, са отдавна отминали.
Д-р Майкъл Хамър е един от най-изтъкнатите бизнес мислители в света. От него произлизат както препроектирането, така и предприятието, ориентирано към процеса - идеи, които преобразиха съвременния свят на бизнеса. Посредством своята преподавателска и изследователска дейност, той работи с управленските екипи на водещи компании, за да постигне фундаментална промяна В техните организации. Списание Г/те го Включи В своя списък на двадесет и петте най-влиятелни личности. За повече информация за д-р Майкъл Хамър и неговата Hammer and Company, посетете сайта www. hammerandco. com.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^