Договори за ЕС. Съдебна практика (2013)

Договори за ЕС. Съдебна практика (2013)

от 24,00 лв 2 оферти
Описание
С измененията след Договора за присъединяване на Хърватия

Станислав Костов – съставителство, въведение, препращания, анотиращи бележки, подбор на съдебната практика, информационно приложение

Сборникът съдържа новите консолидирани текстове на договорите за ЕС след тяхното изменение с Договора за присъединяване на Хърватия. Поместени са и протоколите и декларациите към Договорите, Хартата на основните права и разясненията към нея.
Съдебната практика в третото издание е значително допълнена. Критериите за нейния подбор са прецизирани, а обемът й – разширен. Добавени е и нов раздел, посветен на защитата на основните права и Хартата на основните права в ЕС.
За допълнително улеснение на читателя в Информационното приложение са включени предметен и хронологичен указател на практиката на Съда на ЕС.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^