Договорът. Практическо ръководство за търговски и граждански договори (ISBN: 9789547307513)

Договорът. Практическо ръководство за търговски и граждански договори (ISBN: 9789547307513)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Право
Брой страници800

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Авторът на книгата - Захари Томанов е преподавател в Юридическия факултет на УНСС и адвокат с богата практика в областта на търговското и гражданското право.

\"Договорът\" е практическо ръководство, което предлага на читателите над 100 примерни образци на граждански и търговски договори, като например: замяна, наем, гражданско дружество, аренда, лизинг, търговско представителство, заем, влог, изработка, услуга, поръчка, консигнация, превоз, стоков контрол, факторинг, спогодба, дистрибуция, управление, лицензионен договор, спедиционен договор, търговско посредничество, цесия, предварителен договор, встъпване в дълг, прихващане, лицензия на търговска марка, продажба на акции и възлагане на управлението на прокурист, изработване на уебсайт и др. и още много други. В повечето случаи са дадени по няколко разновидности на съответния вид договор, например: договор за наем на офис, договор за наем на складово помещение, договор за наем на автомобил, договор за наем на компютри. Примерните образци представляват готови проекти за договори, при изготвянето на които са отчетени изискванията на закона. Те могат да се използват в предложения вид или да се преработят за конкретния случай. Книгата съдържа и обща част относно \"договорното право\", достъпно описание и коментар на всеки вид договор, съответно на правата и задълженията, които произтичат от него, и конкретни практически съвети.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^