Дозата прави лекарството (ISBN: 9789543211012)

Описание
Ключови думиМедицина, Напитки, Здраве, Здраве
Брой страници494

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Ефикасното лечение (най-бърз и траен резултат при най-малко разходи) зависи не само от правилния избор на лечебни средства, но в решаваща степен от тяхната дозировка. Има много данни, че масово използваните днес лекарства се приемат в количества, значително по-големи от необходимите и безопасните. Така, първо, лечението ни излиза по-скъпо, второ, с увеличаване на дозата ползите не нарастват, но пък, трето, със сигурност се увеличава процентът на нежеланите странични ефекти (само от тях в САЩ годишно умират по 125 000 души).
Затова в тази книга д-р Пашкулев, въз основа на дългогодишни проучвания и богатия си клиничен опит като практикуващ лекар, предлага за първи път у нас един нов и по-перспективен метод на лечение, който представлява средният път (възхваляван от дълбока древност и на Изток, и на Запад), златната среда между високите дози на фитотерапията и високите разреждания на хомеопатията. Започвайки от ниско дозираните тинктури и стигайки до разреждания от рода на 6х или (за най-силно действащите средства) - до 5 или 9, средствата от тази междинна между билките, минералите и хомеопатичните лекарства група обединяват много от предимствата на двете крайни групи. Същевременно тяхното влияние, на физическо и енергийно-психологич
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^