Древен Рим. Енциклопедия с адреси в Интернет (ISBN: 9789546253125)

Древен Рим. Енциклопедия с адреси в Интернет (ISBN: 9789546253125)

Древен Рим. Енциклопедия с адреси в Интернет (ISBN: 9789546253125)

Описание
Ключови думиДетски, История, Военна история
Брой страници128

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази великолепно илюстрирана енциклопедия проследява драматичната история на Рим от възникването му като малко селище на един от хълмовете край река Тибър до рухването на Великата Римска империя.
Книгата разказва за най-важните периоди, събития и личности в римската история, за развитието на културата и религията, за най-значимите постижения в областта на изкуството и архитектурата.
Детайлните реконструкции, рисунки и фотографии изграждат пълнокръвна и жива картина на ежедневието на древните римляни, а историческата информация се допълва от подробен справочник, който включва хронологична таблица, кратки биографични справки за най-значителните личности в римската история, данни за най-новите археологически открития и други.
Енциклопедията предлага интернетсайтове, в които читателите могат да намерят допълнителна информация по темата.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^