Древната тайна на цветето на живота Т. 1 (2010)

Древната тайна на цветето на живота Т. 1 (2010)

Древната тайна на цветето на живота Т. 1 (2010)

от 16,00 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕзотерия, Йога, Религия
Езикбългарски
Брой страници382

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Някога всички живи същества във Вселената са познавали Цветето на Живота като модел на Сътворението, който разкри¬ва тайните както на собственото ни физическо съществуване, така и на целия свят около нас. След това от много високо ниво на съзнание ние сме пропаднали в мрака и сме забравили кои сме, В продължение на хиляди години тайната се е криела в древните фрески и произведения на изкуството по цял свят и е била закодирана в клетките на всички живи същества. Сега се пробуждаме от този сън, разклащат се старите ни убеждения и ние виждаме как златната светлина на тази нова зора проблясва през прозорците на сетивата ни. Тази книга е един такъв прозорец. В нея Друнвало ни представя чрез текст и рисунки първата част от семинара си върху Цветето на Живо¬та, разкрива ни тайните на нашия произход, причините светът днес да e такъв, какъвто е, и загадката на фините енергии, кои¬то ще помогнат на нашето съзнание да разцъфти в цялата си истинска прелест.
Свещената геометрия лежи в основата на нашето съществува¬не и ни посочва Божествения порядък в нашата реалност. Мо¬жем да проследим този порядък от невидимия атом до необят¬ните звездни простори и всеки път да откриваме себе си в него. Информацията, представена тук, е един от възможните пътища, а между редовете и рисунките е скрит скъпоценният камък на женската интуиция.
Открийте чудото на вашето съществуване, докато пътувате през вълшебните земи на геометрията, науката, древната исто¬рия, както и на новите открития, видени през проницателните очи на Друнвало с помощта на Цветето на Живота.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^