Древни извънземни на Луната (ISBN: 9789548999977)

Древни извънземни на Луната (ISBN: 9789548999977)

от 15,57 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Научният изследовател и автор на бестселъри Майк Бара е подготвил това илюстрирано издание на извънземни структури на Луната. Той проучва историята на лунните аномалии и ранните мисии на НАСА до Луната. Изследва необикновени развалини в региона "Централния залив", използвайки снимки, направени от космическите апарати "Сървейър", "Лунар Обритър" и "Рейнджър". Анализира мисиите на НАСА до Луната и снимковите доказателства, подкрепящи тезата за съществуването на "прозрачен купол", както и други аномалии в района Маре Крисиум, включително хексагоналната форма на самия район и "стъклените" куполи върху кратерите Клеомед Ф и Клеомед Ф/а.

Бара описва политиката на изследването на Луната и как в момента космическите нации се надпреварват кой ще отиде там пръв. Накрая разглежда различните аргументи, подкрепящи тезата, че Луната е изкуствено явление и доказва, че би била идеално място за база на извънземни, извършващи генетични експерименти на Земята. Книгата съдържа и осем страници с цветни илюстрации.

------------

Майк Бара е научен изследовател с повече от 25 години, прекарани като инженерен консултант за големи космически компании (член на т. нар. „военно-индустриален комплекс). Изнасял е множество лекции по най-различни теми, свързани с космическите науки, НАСА, астрофизиката и връзката между науката и човешкия дух. Освен това, има над 25 участия в научно-популярните предавания на History Channel „Древни извънземни и „Книгата с тайни на Америка, които се излъчват по канала H2. Той участва и във втория сезон на най-новото предаване за НЛО феномени на History Channel „Хангар 1. Майк участва и в документалния филм на NBC/Univeral и SyFy Network „Извънземни на Луната: Разкриване на истината, заедно с астронавта на НАСА и американски герой Бъз Олдрин.

Други книги, издадени в България, са „Древни извънземни на Марс I-ва и II-ра част и „Древните извънземни и тайните общества, в която разкрива връзката между тайните братства и древното присъствие на извънземни на Земята.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^